Met een digitaal archief kunnen organisaties snel en eenvoudig belangrijke documenten organiseren. Dit verbetert in de eerste plaats de efficiëntie van medewerkers - informatie van immers snel worden gevonden. Daarnaast maakt het flexibel (lees: locatie-onafhankelijk) werken mogelijk, doordat documenten vanaf elk apparaat met internettoegang kunnen worden geopend. Met een gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde beveiligingsfuncties en flexibele opslagopties biedt DocLend een veilige omgeving voor het opslaan en uitwisselen van (bedrijfs)gevoelige documenten. In dit artikel delen we de voordelen van DocLend voor digitaal archiefbeheer.

Slimme oplossingen voor efficiënt digitaal archiefbeheer

DocLend is dé oplossing voor het digitaal samenwerken tussen teamleden, klanten en externe partijen. Dit is hoe DocLend zich onderscheidt van andere methoden van archivering:

1. Gebruiksvriendelijkheid

Het intuïtieve design van DocLend maakt het platform zeer gebruiksvriendelijk. Zowel interne als externe gebruikers kunnen direct met het platform overweg, zonder uitgebreide training. De cloud-based aanpak van DocLend maakt het direct toegankelijk. Er is geen integratie met de bestaande IT-infrastructuur vereist.

2. Veiligheid en compliance

Uw archief moet veilig blijven. DocLend voldoet aan de hoogste veiligheids- en compliancestandaarden, waaronder de AVG-, DORA-, DPIA- en NIS2-richtlijnen. Met functies zoals tweefactorverificatie (2FA) en een audit trail biedt DocLend een veilige omgeving voor het delen en opslaan van gevoelige documenten. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw privacygevoelige informatie, zoals de persoonsgegevens van uw klanten en medewerkers, veilig zijn en niet in de verkeerde handen vallen. DocLend biedt geavanceerd documentbeheer voor efficiënte samenwerking en maximale beveiliging. (Ontdek hier wat DocLend hét veilige alternatief maakt voor clouddiensten zoals SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams.)

3. Real-time samenwerking

Met DocLend kunnen gebruikers real-time samenwerken aan documenten, waarbij wijzigingen en opmerkingen direct worden gesynchroniseerd. Dit bevordert een efficiënte samenwerking tussen teamleden en externe partijen. Dit verkort de doorlooptijd van projecten.

4. Volledig eigenaarschap

Met DocLend heeft u volledige controle over de toegangsrechten van derden. U bepaalt zelf wie het bestand kan openen, bewerken en delen en kunt dit tussentijds wijzigen. U behoudt de regie over de verspreiding van gevoelige informatie en kan indien nodig de toegang intrekken.

Het ideale digitaal archief

DocLends gebruiksvriendelijkheid, eenvoudige implementatie en hoge veiligheids- en compliancestandaarden maken het een ideaal digitaal archief. Meer weten over DocLend?

 

 

Tags:
DocLend
Post by DocLend
april 5, 2024